Why it's best to pick Eagles for your child, instead of a different football academyDe ce să alegi pentru copilul tău Eagles, în locul altei academii din Anglia?

La Eagles el are șansa să se afirme și să obțină un transfer real, fie la cluburi din ligile engleze, fie într-un alt campionat din Europa. Posibilitățile sunt nelimitate: te antrenezi, joci, te evidențiezi și ești remarcat de scouterii prezenți la meciuri. De aici, la 16 ani ajungi la echipa de tineret a unui club din Anglia sau în străinătate. 

Din fericire, Eagles Football Academy este reprezentată de firma de impresariat Becali Sport, care colaborează cu echipe mari din Europa precum Galatasaray, Barcelona, Real Madrid, Ajax, Manchester City, Atletico Madrid, Sporting, Benfica, Chelsea, Inter, Juventus, AS Roma sau AC Milan.

Ce se întâmplă dacă îți înscrii copilul direct la un club mare din Premier League

Concurența este uriașă, iar șansele copilului de a juca sunt reduse. Cluburile mari nu au răbdare să investească TIMP în jucători: fie te remarci din primele săptămâni, fie dispari din lista "starurilor în devenire". Vei fi împrumutat rapid la juniorii unui club dintr-o ligă inferioară, iar acolo e greu să te impui, fiindcă acea echipă nu are planuri de viitor cu tine - nu îi aparții și vei fi considerat doar o variantă de avarie. Anii vor trece, iar în preajma vârstei majoratului, clubul de care aparții poate renunța la tine. Au pățit-o multe tinere speranțe!

Ce se întâmplă dacă îți înscrii copilul la o altă academie locală din Londra?

Vei juca doar în circuit "închis", fiindcă academiile locale din Anglia nu sunt urmărite de cluburi din străinătate și nu trimit jucători pe continent: ele lucrează doar pentru a "livra" talente în primele patru ligi din Anglia. Așadar, deschiderea este mult mai limitată și doar vârfurile de generație ajung pe "radarul" granzilor. Dar Arsenal, Chelsea sau Tottenham te pot remarca direct la Eagles, unde puștii au șanse mai mari să-și atingă potențialul adevărat.