EFA U9 North - Soccerlution 3-4! Fantastic game in the Mini London Premier Youth League

It was a great game, but the results was not the one expected. We can't win them all, that's for sure, but the little "eagles" surely deserved the win. The MOM was once again Tony Iosif. It was a good performance for our kids, who led 3-2 and could have made it 4-2, if a penalty would have been awarded by the ref.
 
EFA U9 NORTH - SOCCERLUTION 3-4
Goals: Marcu, Caluian, Jogona

Coach Mihai Cîrciumaru: "We made a few errors in the end, but I was careful not to let the result affect our morale. My children played really well and i'm happy with the effort i saw. This is the most important thing! I also want to thank the parents, for the support they always show us, we are very happy to have them close by". After this result, Eagles U9 North remains 4th in the Mini Premier Youth League Showcase standings. GO EAGLES! EFA U9 Nord - Soccerlution 3-4! Meci senzațional în Mini London Premier Youth League

A fost un meci de povestit peste ani, dar care s-a încheiat cu un rezultat nefavorabil! Nu le putem câștiga pe toate, asta este clar, dar aici micii "vulturi" pregătiți de Mihai Cîrciumaru ar fi meritat din plin victoria. Omul meciului a fost, încă o dată, Tony Iosif. A fost un joc excelent făcut de copiii noștri, care au condus cu 3-2 și puteau chiar să se desprindă la 4-2.
 
EFA U9 NORD - SOCCERLUTION 3-4
Marcatori:
Marcu, Caluian, Jogona

Preia cuvântul chiar antrenorul echipei: "Arbitrul nu ne-a acordat un penalty clar, el fiind chiar antrenorul secund al celor de la Soccerlution. Pe final am făcut câteva greșeli colective, dar am avut grijă să nu las rezultatul să îi afecteze pe cei mici. Ei au jucat foarte bine și sunt mulțumit de efortul depus și de dorința arătată pe teren! Asta este mult mai important, îi felicit cu toată inima. Și vreau să le mulțumesc și părinților pentru susținerea de care dau dovadă mereu, ne bucurăm să îi avem alături!". În urma acestui rezultat din etapa a doua, Eagles U9 Nord rămâne pe 4 în grupa din Mini Premier Youth League Showcase. HAI EAGLES!

Un eșec ceva mai drastic am suferit la grupa de vârstă U12, unde Eagles a cedat fără drept de apel în fața celor de la Triangoals (0-6). Explicația vine din partea antrenorului, George Huluba: "Îmi asum înfrângerea, fiindcă am folosit jucători noi veniți și unii cu o medie de vârstă de U11 și chiar U10! Pentru ei este o experiență excelentă, dar diferența de forță a făcut diferența. Avem un plus în acest joc, fiindcă Nicolas Morlova, căpitanul echipei, a jucat excelent. Probabil că unii jucători care nu intră în categoria de U12 vor reveni la grupele mai mici, dar, repet, pentru ei a fost o experiență utilă".