The most anticipated moment of the year is here: Christmas party at Eagles!A sosit cel mai așteptat moment al anului la Eagles Football Academy!

Cu mare bucurie în suflete vă anunțăm că petrecerea noastră de Crăciun va avea loc pe data de 19 decembrie, la Bridgestone Arena din Londra. La fel ca și în anii trecuți, cei mici vor sărbători alături de colegi și de antrenori. În anii precedenți, la festivitatea Eagles au fost prezenți foști mari internaționali români și susținători ai Academiei, precum Gheorghe Popescu (2017), Helmuth Duckadam (2018) și Tibor Selymes (2019). Promitem ca și ediția din 2020 să fie una specială!

Dar ce an 2020 am avut! Cu o pauză forțată la toate grupele de vârstă, cu antrenamente individuale, dar și cu meciuri de top în London Premier Youth League și ELE League...

Tinerii campioni au dat dovadă de caracter, spirit de echipă și etică a muncii, pe tot parcursul acestui an 2020 foarte dificil și plin de obstacole. Suntem mândri că avem în Academie CARACTERE adevărate, astfel că micii "vulturi" merită o serbare de final de an așa cum se cuvine. Așadar, sâmbăta viitoare, Moș Crăciun vine la Eagles Football Academy!

Mai mulți susținători și prieteni ai Academiei ne-au ajutat să îl aducem pe Moșul din Laponia, iar copiii cu siguranță se vor bucura de surprizele pregătite! Pe această cale, îi mulțumim președintelui London Premier Youth League, Eugene Dwaah, pentru posibilitatea de a oferi celor mici cadourile mult așteptate. Totodată, le mulțumim din suflet românilor deosebiți care au contribuit la organizarea petrecerii:

FC România, sponsorizată de SF Ștefan
George Dărăban
Firma Poe
Restaurant Cornelius
Ambasador Bakery
Pitzamaria


Sunteți minunați și ne bucurăm să vă avem alături în drumul nostru spre marea performanță!  Astfel, programul petrecerii de pe 19 decembrie va fi următorul:

Ora 16:00
Premierea grupelor U7, U8, U9 și U10

Ora 17:30
Premierea grupelor U11-12, U13-14, U15-16, U16-18

Așteptăm toți copiii la petrecere, pentru o seară de neuitat în cadrul Eagles Football Academy! Nu în ultimul rând, urăm La Mulți Ani sănătoși tuturor părinților, prietenilor și colaboratorilor noștri! Să aveți un an 2021 plin de pace și împliniri.