EFA U16/18 vs. Kentish Town Academy 3-3

Marcatori: N. Boncan, Ablaykhan, R. Papalau
Jucătorul meciului: D. Simion

Gabriel Dumitru a sintetizat prestația echipei noastre, la capătul unui meci spectaculos, cu multe goluri și multe faze individuale interesante. Ca și grup, Eagles a fost din nou la înălțime!

“Un joc in compania unei echipe echilibrate in toate compartimentele. Echipa noastră a avut o prestație oscilantă. Însă grupul este intr-o creștere vizibilă, în special la jocul de posesie. S-a conturat o formulă de echipă, care crește de la joc la joc.

Îmbucurătoare este evoluția întregii echipe, care arată o coerență din ce în ce mai mare în exprimare. Cred ca rezultatul nu este echitabil, având în vederea succesiunea acțiunilor noastre pe flancuri, încheiate cu centrări și șuturi. Cred că, în jocurile ce vor urma, echipa se va exprima la un nivel mult mai ridicat.
Remarc în mod deosebit jucătorul meciului – Denis Simion – pentru ascensiunea din acest sezon, dar foarte importantă este munca, seriozitatea, comportamentul atât pe teren cât și în afara lui. Toate ne arată că acest jucător va fi în curând un lider și un potențial viitor jucător profesionist!”

Leave a Reply