We kept the best for last! We won 3-0 against Goztepe

EFA U16-18 vs. GOZTEPE LONDON 3-0
SCORERS: Narcis Boncan (2), Alin Bejinariu

Well done! Our Eagles Football Academy U16-18 played an excellent game last matchday, in the London Premier Youth League Showcase. Our “eagles” won 3-0 against Goztepe London, a strong rival, that couldn’t find solutions against Gabriel Dumitru’s boys.

Păstrăm ce e mai bun pentru final! Victorie cu 3-0 cu Goztepe
EFA U16-18 vs. GOZTEPE LONDON 3-0
MARCATORI: Narcis Boncan (2), Alin Bejinariu

Bravo! Echipa Eagles Football Academy U16-18 a jucat excelent în etapa precedentă din cadrul London Premier Youth League! “Vulturii” noștri s-au impus cu 3-0 în fața lui Goztepe London, un adversar redutabil, care nu a găsit însă soluții în fața elevilor lui Gabriel Dumitru. Antrenorul nostru s-a declarat mulțumit la final, de prestația tinerilor fotbaliști ai Academiei.

“A fost un joc dominat la toate capitolele! Jocul echipei crește în fiecare săptămână, ceea ce dovedește că sistemul 4-2-3-1 este cel mai bun pentru calitățile jucătorilor noștri. Am avut o posesie bună, o circulație a mingii cu frecvente schimbări de direcție și acțiuni încheiate cu centrări sau șuturi. Jucătorul meciului a fost Alex Pașcalău, un fundaș central de mare calitate. El are un joc bun în duelurile fizice, o agresivitate pozitivă, viteză bună de deplasare și de reacție, cu ieșiri elegante din propria treime. Reușește să creeze superioritate în linia mediană și oferă siguranță echipei!”.

Leave a Reply